RedMax pisze:wczoraj nerwówa i czekanie na komunikat, obstawiłem w innym wątku, że wpłacę 19,10 jeśli oficjalny komunikat ukaże się do północy...i się ukazał
wpłata idzie w poniedziałek a dodatkowo 19,10 za zwycięstwo z Ełkiem
gawell8 pisze:Moje typy
-zwyciestwo z Mazurem Ełk 50zł
-kazda bramka M.Zawodzinskiego 10zł (tylko w przypadku zwyciestwa)
-kazda bramka D.Mąki 10zł (tylko w przypadku zwyciestwa)
-kazda bramka A.Budki 10zł (tylko w przypadku zwyciestwa)
-kazda bramka M.Michalskiego 10zł (tylko w przypadku zwyciestwa)
-obroniony przez naszego bramkarza rzut karny lub przestrzelony przez wykonawcę 30zł (tylko w przypadku zwyciestwa)
W Łodzi Tylko Widzew RTS!!
Zwyciestwo 50zl
bramka Michalskiego 10zl
60zl poszłl na WOWP
domajnik pisze:Zrobiłem przelew 70 zł, za wygraną (19.10) oraz dwie bramki, nienagrane z drona w tym meczu (nie ma mnie w PL, 2x19,10). Zaokrąglam w górę
Potwierdzenie wyślę, jak zostanie zaksięgowane.
Na pierwszej stronie nie jest na zielono odznaczone u nnie 2 bramki Widzewa podczas derbów. Potwierdzenie na 50 zł wysyłałem Winklerowi.
Niestety kilka wpłat nie jest odznaczonych za derby,a o potwierdzeniach pisałem w oddzielnym temacie WOWPBet za derby.Pewnie orangutan po prostu jeszcze nie miał czasu na uporządkowanie wszystkiego.
PS.Jak widzę,na pierwszej stronie derby nie zostały wcale podliczone u wszystkich plus w fair play.....
domajnik pisze:Zrobiłem przelew 70 zł, za wygraną (19.10) oraz dwie bramki, nienagrane z drona w tym meczu (nie ma mnie w PL, 2x19,10). Zaokrąglam w górę
Potwierdzenie wyślę, jak zostanie zaksięgowane.
Na pierwszej stronie nie jest na zielono odznaczone u nnie 2 bramki Widzewa podczas derbów. Potwierdzenie na 50 zł wysyłałem Winklerowi.
Niestety kilka wpłat nie jest odznaczonych za derby,a o potwierdzeniach pisałem w oddzielnym temacie WOWPBet za derby.Pewnie orangutan po prostu jeszcze nie miał czasu na uporządkowanie wszystkiego.
PS.Jak widzę,na pierwszej stronie derby nie zostały wcale podliczone u wszystkich plus w fair play.....
Chyba jednak podliczone ( przynajmniej częściowo ) bo jestem w fair play.
sznureczek pisze:na forum znów wyświetla się zła godzina...
No to udało się trafiłem zakład
edit pracuję właśnie nad drobnymi zmianami. Za chwilkę zacznę wrzucać
stopniowo wszystko prostuję
edit 2 jak widać trochę czasu potrzeba by to wszystko ogarnąć, ale mam nadzieję, że zmiany przypadną Wam do gustu. Chcę by wowp bet był czytelny i przejrzysty. całą bazę ( zakłady, tabelki przenoszę do arkuszy kalkulacyjnych- chcę by wszystko było gotowe do niedzieli) Proszę o cierpliwość, i zrozumienie
tolkmiter pisze:Jeżeli na oficjalnej stronie Widzewa będzie zarejestrowanych przynajmniej 15000 kibiców, przed tym jak na Facebooku zrobi się ich 115000. 19.10 powędruje na konto WOWP