Cmentarz Zarzew (katolicki) - kwatera 82, rząd 8, grób 4

Sens jest. Bez nawigacji mapa też ma swoją wartość.Pomyslowy Dobromir pisze:.
Jestem przekonany, że kiedyś to działało, teraz niestety nie, prawdopodobnie w związku z ilością miejsc na mapie lub jej warstw. Sprawia to, że jedna z najważniejszych funkcjonalności Mapy przestała działać (przynajmniej u mnie), więc zastanawia mnie sens jej dalszego utrzymywania
mi ta funkcjonalność nigdy nie działała.Pomyslowy Dobromir pisze:Mam wielką prośbę o sprawdzenie, czy na telefonie (zarówno iOS jak i Android) daje się u Was nawigować po Mapie Pamięci po wybraniu nazwiska z legendy. Czyli - po otwarciu mapy szukacie np. na legendzie cmentarza Zarzew nazwiska Surlit i próbujecie do niego wyznaczyć trasę.
Jestem przekonany, że kiedyś to działało, teraz niestety nie, prawdopodobnie w związku z ilością miejsc na mapie lub jej warstw. Sprawia to, że jedna z najważniejszych funkcjonalności Mapy przestała działać (przynajmniej u mnie), więc zastanawia mnie sens jej dalszego utrzymywania
Technicznie się da, ale dla użyteczności to trochę kulawe, jak będziemy mieć 10 osobnych mapTorch pisze:A nie da się tego podzielić na kilka map?
Android czy iOS? Mnie na iOS to zawsze działało, chociaż prawdę pisząc od listopada zeszłego roku chyba nie korzystałem z tej funkcji, bo raczej chodziłem na nowe groby, niż odwiedzałem stare.Szmiglo pisze:mi ta funkcjonalność nigdy nie działała.
Wychodzi na to, że na iOS działało kiedyś, ale po jakiejś aktualizacji zbliżyli się funkcjonalnościami do Androida i usunęli ten zbyteczny ficzerSzmiglo pisze:Android.
Skąd można wziąć nasze znicze?Pomyslowy Dobromir pisze:Zaczynamy "Akcję Znicz 2020".
https://widzew.com/-/-widzewskamlodziez ... j-historii
Dokładnie takich nie dostaniesz, bo te były robione na specjalne zamówienie. Żadnych innych w naszym sklepie też raczej nie ma. Pozostaje tylko zdobyć naklejki i samemu naklejać na znicze dostępne powszechnie.rod pisze:Skąd można wziąć nasze znicze?Pomyslowy Dobromir pisze:Zaczynamy "Akcję Znicz 2020".
https://widzew.com/-/-widzewskamlodziez ... j-historii