Widzewska Mapa Pamięci

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Torch
Klub 1910
Kontakt:

Re: Widzewska Mapa Pamięci

Post autor: Torch »

Pomyslowy Dobromir pisze: śr lis 12, 2025 3:04 pm
Była to ostatnia edycja Akcji Znicz pod moim przewodnictwem. W kolejnych latach zajmie się tym Fundacja Widzewa, a więc sprawa trafi w dobre ręce, bo dyrektorem fundacji jest przecież Krzysiek, który przez lata aktywnie mi we wszystkim pomagał i bez niego wiele rzeczy by się nie udało. Wszelkie materiały, pozostałe znicze i wkłady trafią niebawem właśnie do Fundacji.

Od tej pory będę się skupiał już tylko na prowadzeniu Mapy Pamięci.

Dziękuję Wam wszystkim za te wszystkie lata i za ogrom dobrych słów i pomocy jakie od Was przez ten czas otrzymałem.

:Widzew

Dbajmy o tych, dzięki którym tu jesteśmy!
Wielkie dzięki Panie Marcin. Szkoda, ale ile można ;)

Rozwinąłeś tę akcję na taki poziom, że nic tylko go utrzymać. :klaszcze: :klaszcze: :klaszcze:
pejok
Klub 1910

Post autor: pejok »

A może kolejnym dobrym pomysłem byłoby utworzenie mapki pamięci z naszymi Śp. Kibicami? Sam miałem problem trafić pierwszy raz do kolegi którego w tym roku pochowaliśmy.
Awatar użytkownika
Pomyslowy Dobromir
Klub 1910

Post autor: Pomyslowy Dobromir »

pejok pisze: śr lis 12, 2025 8:46 pm A może kolejnym dobrym pomysłem byłoby utworzenie mapki pamięci z naszymi Śp. Kibicami? Sam miałem problem trafić pierwszy raz do kolegi którego w tym roku pochowaliśmy.
Już dawno o tym tutaj rozmawialiśmy (strona 9 wątku) i powstał nawet "prototyp" - http://bit.ly/sektorniebo. Jeśli dostałbym dokładne namiary na kolejne groby, to tak jak pisałem wtedy, mogę je na mapę Google dodawać.

I dziękuję za dobre słowa, jakich mi tu nie żałujecie - dzięki!
Kaczor71
Klub 1910
Kontakt:

Post autor: Kaczor71 »

Mówią, że nie ma ludzi niezastąpionych ,ale w Twoim wypadku następcy nie będzie łatwo. Szkoda bo zawsze byłeś pomocny gdy na początku motałem się z aplikacja ,gdy nie ogarniałem to Ty spokojnie mi wszystko tłumaczyłeś. Ogarniałeś to wszystko bez zbędnego szumu i rozgłosu. Tak sobie myślę że przecież Cię nie znam bo mieliśmy kontakt prawie tylko podczas tej akcji a jednak Cię bardzo lubię. Marcin ,dziękuję.
Awatar użytkownika
Pomyslowy Dobromir
Klub 1910

Post autor: Pomyslowy Dobromir »

Kaczor71 pisze: śr lis 12, 2025 9:17 pm Mówią, że nie ma ludzi niezastąpionych ,ale w Twoim wypadku następcy nie będzie łatwo. Szkoda bo zawsze byłeś pomocny gdy na początku motałem się z aplikacja ,gdy nie ogarniałem to Ty spokojnie mi wszystko tłumaczyłeś. Ogarniałeś to wszystko bez zbędnego szumu i rozgłosu. Tak sobie myślę że przecież Cię nie znam bo mieliśmy kontakt prawie tylko podczas tej akcji a jednak Cię bardzo lubię. Marcin ,dziękuję.
To ja dziękuję Tomek, nie tylko za znicze, ale też za pamiętną akcję u Klepczyńskiego. Bez Waszego zapału (i sprzętu! :D) ja bym jeszcze te chwasty wycinał swoim szpadelkiem. Szkoda że jednego ubyło z ekipy :( Ale jak będzie coś podobnego do zrobienia, to zwołam tych co wtedy i dla pamięci Leszka jeszcze coś fajnego zrobimy.
jakuboboe
Klub 1910

Post autor: jakuboboe »

Tak jak poprzednicy napisali - szkoda, ale pełne zrozumienie.

Szkoda podwójna, bo już się człowiek do "swoich" miejsc przyzwyczaił i trasa "widzewska" stała się świątecznie niemal równoważna z własną, rodzinną. No ale może uda się je przejąć jednen do jednego przy nowym szefostwie.

Jeszcze raz ogromne DZIĘKUJEMY!
Awatar użytkownika
nazgul Sagan
Klub 1910

Post autor: nazgul Sagan »

Dziękuję Marcin za zaangażowanie i czas,który poświęciłeś na tę akcję.
Następców mamy godnych,bo Krzysiek to też chłopak,który jak się za coś weźmie to nie odpuści,więc o przyszłość tej inicjatywy jestem spokojny.
Dzięki chlopaku :Widzew
Mar
Klub 1910

Post autor: Mar »

Dzięki Marcin jak ci roku. Czekamy na kolejną akcje :Widzew
ODPOWIEDZ