To i ja się dołączę do zabawy
Jako były bramkarz w drużynie podwórkowej proponuję coś takiego:
-1 zł za każdą minutę z czystym kontem naszego golkipera w meczu z Ursusem (max 90 zł)
gracjan19108 pisze:10 zł za wygraną w meczu z Ursusem - pomnożone razy 2 jeśli bramkę strzeli któryś z obrońców
bardzo ciekawy zakład, zatem by podtrzymać jego poziom Twoje x2 x moje 10 gdy bramkę strzeli obrońca Ursusa, oczywiście samobójczą... i tak za każde takie trafienie
sikor77 pisze:Wpłacam 100 jak Legia pobije bilans Zagrzebia (3-22, -19 bramek) z roku 2011 i zostanie najgorszym zespołem w historii rozgrywek grupowych LM.
sikor77 pisze:Wpłacam 100 jak Legia pobije bilans Zagrzebia (3-22, -19 bramek) z roku 2011 i zostanie najgorszym zespołem w historii rozgrywek grupowych LM.
Wpłacam 100 zl za to samo,pies ich jebał.
Małe sprostowanie, był zespół, który miał gorszy bilans, 2-24. 2014/2015 – BATE Borysów , tyle, że oni wygrali jeden mecz.
Nadal jednak wpłacam za stosunek bramek gorszy niż -19 pkt.
rafus pisze:Zawodziński zaczynający mecz na ławce 20 zł
Budka zaczynający mecz na ławce 15 zł
będzie kontrowersyjnie
edit.takich kontrowersji na WOWP nie lubimy Zakład kontrowersyjny anulowany
jakoś tak mimo wszystko z kontrowersją się nie mogę pogodzić... normalnie spać nie mogę, bo czymże WOWP zawiniła by tej zacnej kaski nie przytuliła...?
pamięć mam zajebistą, ale krótkotrwałą, zatem póki pamiętam kwotę dedykowaną w kontrowersji na WOWP przelewam za... i oby nigdy więcej tego typu zakładów, bo nie tędy droga...