Decyzja Rady Miasta
- S.H.A.R.P.
- Stowarzyszenie Fanatycy Widzewa
Re: Decyzja Rady Miasta
A czy takie działanie miasta nie jest przypadkiem pomocą publiczną, która w UE jest zakazana i Komisja Europejska może za to dołożyć dobrą karę?
-
Dzisiejsza Rozmowa Dnia w TVP INFO o dajdajach
http://ww6.tvp.pl/6883,20091221950091.strona
TYLKO WIDZEW RTS

TYLKO WIDZEW RTS

k***a, leże
...
jakie jaja, jak slysze grabarza to mi się rzygać chce
, a Berger go nieźle zagiął w sprawie gruntów, a ta świnia się plącze 
nie ma chuja, zadnego inwestora nie było. Bo Wicio powtarza to samo : inwestor nie przystapi do zadnych rozmow, jesli nie dostanie terenow. Berger tutaj powiedział dobrze, a Wicio nadal swoje. Oj, chyba Tomaseski z Wiciem przekombinowali i to tak szybko się nie zakończy, a jednoczesnie nie bedzie to dobry the end dla dueciku

jakie jaja, jak slysze grabarza to mi się rzygać chce

nie ma chuja, zadnego inwestora nie było. Bo Wicio powtarza to samo : inwestor nie przystapi do zadnych rozmow, jesli nie dostanie terenow. Berger tutaj powiedział dobrze, a Wicio nadal swoje. Oj, chyba Tomaseski z Wiciem przekombinowali i to tak szybko się nie zakończy, a jednoczesnie nie bedzie to dobry the end dla dueciku
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 10:43 pm przez fiacik, łącznie zmieniany 1 raz.
- ELC
- Klub 1910
Cyrk w wykonaniu duetu T i S. Nagle inwestorowi się odwidziało.
-
10 tysi biletów na derby w kasach na Piłsudskiego. W końcu ratujemy NASZ klub 
Sklydeska i Tomaseska... was spotkam to łby pourywam i w szyję nasram

Sklydeska i Tomaseska... was spotkam to łby pourywam i w szyję nasram

Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 10:54 pm przez Lensky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
po tym to się można tylko upewnić, że z tego nic nie będzie.BAŁUTY1910 pisze:Dzisiejsza Rozmowa Dnia w TVP INFO o dajdajach
za około pół roku będą jedynie tłumaczenia (jak nikt miastu już tego miliona nie odda),
że nie mogą wymagać zwrotu kasy, bo oni chcieli inny projekt, a ktoś tam wprowadził poprawki i tak naprawdę to jego wina, my chcieliśmy załatwić
to inaczej, ale kasę i tak musieliśmy dać, bo łks by upadł. - już to widzę.
k***a, chore to jest. DZIEŃ NAWET NIE MINĄŁ, a S. już się tłumaczy, że nic z tego nie będzie........................
ja nie wiem co on ma w głowie..., a Berger dobrze mówi.
Nic nie wiadomo co na tym terenie powstanie (a jak by oddali tereny, to by mogli potem temu inwestorowi naskoczyć),
więc nie można tak poza kasą rzucać terenów.
edit:
a może się to wszystko skończyć rewelacyjnie dla nas.
powiedzmy, że inwestor był/jest, ale po tych całych zamieszaniach się wycofuje. i żadnego innego nie da rady znaleźć.
milion w łksie rozejdzie się błyskawicznie i znowu nie będzie kasy. Miasto już więcej nie da, więc łks zbankrutuje,
co więcej jeszcze będą mieli pzpn na plecach. Przez długie lata to 'uratowanie', ta pomoc od miasta będzie im się czkawką odbijać.
tak to jest jak się nie pomyśli przez chwilę.
wystarczyłoby, żeby ci łksiacy mieli odrobinę rozumu to wiedzieliby, że skoro nie chcą podać nazwy inwestora to coś jest nie tak.
ale nie - oni ślepo w to wierzą, i do orgazmu doprowadził ich ten milion. tylko, że tak jak napisałem - skończy się to dla nich tragiczne.
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 10:57 pm przez House, łącznie zmieniany 1 raz.
- Torch
- Klub 1910
- Kontakt:
mam wrażenie że Skrzydlewski straszy a inwestor jakiś tam jest
sprawa polityczna, zwykłe zagrywki na linii ludzie Kropy - Rada Miejska
sprawa polityczna, zwykłe zagrywki na linii ludzie Kropy - Rada Miejska
-
- Kontakt:
Skrzydlewskiemu to się jednak nieźle pomieszało.
Wymaga od radnych oddania "w ciemno" miejskich terenów bo "wirtualny" inwestor się wycofa.
To nie jest prywatne poletko tylko mienie komunalne Panie Skrzydlewski i radni za to odpowiadają.
Wymaga od radnych oddania "w ciemno" miejskich terenów bo "wirtualny" inwestor się wycofa.
To nie jest prywatne poletko tylko mienie komunalne Panie Skrzydlewski i radni za to odpowiadają.
-
nie wiem dlaczego niektórzy sie wkurwiają,przecież dla łks-u to zadne dobre wieści,oczywiście przetrzymają do czerwca ale co dalej?
miało być tak że pojawia sie sponsor i dostaje grunty ,oraz inwesuje w łks
a grzyb będzie nadal,ja się cieszę
Skrzydlaty z Tomaseskim chcieli przepchnąć ustawę aby uratowac łks zimą a potem"jakoś to będzie"
miało być tak że pojawia sie sponsor i dostaje grunty ,oraz inwesuje w łks
a grzyb będzie nadal,ja się cieszę
Skrzydlaty z Tomaseskim chcieli przepchnąć ustawę aby uratowac łks zimą a potem"jakoś to będzie"
-
- Klub 1910
Retoryka Skrzydlewskiego przypomina retoryke Leppera tylko tamten mial duzo lepsza gadane.
Inwestora oczywiscie nie bylo. Byl moze jakis cwaniak co chcial sie naszym kosztem wybic pozyskujac tereny za bezcen. Wałek nad wałkami oczywiście sie nie udał.
Ale cieszyc sie nie mamy z czego bo miasto tak czy inaczej zaczyna ich sponsorowac daje im drugie zycie. Jesli rzeczywiście nowa spółka przejmie druzyne a nie dlugi to stanie sie to z nimi o ironio(!) co nam zarzucają. I tacy honorowi sa ze jada z wazelina do tomaseskiego i grabarza ( i kogokolwiek kto im obieca) byleby cos dostac z miejskiej kasy.
PS. Po staropolsku i swiatecznie: DAJDAJE ch*j WAM W DUPE!
Inwestora oczywiscie nie bylo. Byl moze jakis cwaniak co chcial sie naszym kosztem wybic pozyskujac tereny za bezcen. Wałek nad wałkami oczywiście sie nie udał.
Ale cieszyc sie nie mamy z czego bo miasto tak czy inaczej zaczyna ich sponsorowac daje im drugie zycie. Jesli rzeczywiście nowa spółka przejmie druzyne a nie dlugi to stanie sie to z nimi o ironio(!) co nam zarzucają. I tacy honorowi sa ze jada z wazelina do tomaseskiego i grabarza ( i kogokolwiek kto im obieca) byleby cos dostac z miejskiej kasy.
PS. Po staropolsku i swiatecznie: DAJDAJE ch*j WAM W DUPE!
-
gdzie jest napisane ze miasto ma ich sponsorować ,przekazało narazie milion,na spłaty a to co innego
chyba że się mylę ,oświećcie mnie
chyba że się mylę ,oświećcie mnie
-
osz ku.wa Taki wałek jak dziś to chyba jeszcze nie przeszedł i teraz pytanie co z tym możemy zrobić bo jeśli miasto ma sponsorować żks to po 1 takie same pieniądze musi dawać dla nas po 2 miasto zrobiło dziś wieeelką kupę i musi to teraz posprzątać a inwestora NIE MA NIE BYŁO I NIE BĘDZIE !! A z naszej strony jakaś manifestacja, pikieta cokolwiek? bo w tej chwili to co się dzieje to się w głownie nie mieści.
I mam nadzieje że jednak ta dzisiejsza decyzja + brak inwestora oznacza koniec łódzkiego klubu sportowego czego sobie i wam życzę w nowym roku
A zabawa się dopiero zaczyna co na to goszczu i klejman ? Co z pzpn ? Co z długami ?
A analogiczna sytuacja jak np. stocznia gdańska państwo nie mogło pomóc bo UE nie pozwalała to szukali inwestora nie znaleźli i zakład padnie a tu miasto robi taki numer
do Brukseli z nimi [pokemon - cenzor]
I mam nadzieje że jednak ta dzisiejsza decyzja + brak inwestora oznacza koniec łódzkiego klubu sportowego czego sobie i wam życzę w nowym roku

A zabawa się dopiero zaczyna co na to goszczu i klejman ? Co z pzpn ? Co z długami ?
A analogiczna sytuacja jak np. stocznia gdańska państwo nie mogło pomóc bo UE nie pozwalała to szukali inwestora nie znaleźli i zakład padnie a tu miasto robi taki numer
do Brukseli z nimi [pokemon - cenzor]
-
Na spłaty czego? To ta nowa spółka w jeden dzień istnienia już narobiła długówmax pisze:gdzie jest napisane ze miasto ma ich sponsorować ,przekazało narazie milion,na spłaty a to co innego

-
zaległosci w stosunku do kopaczy
-
Aby pzpn zgodzil sie na zmiane wlasciciela to nowa spolka musi splacic dlugi wobec czlonkow pzpn(pensje kopaczy,trenerow,zusy,skarbowke itp) a tego jest okolo 5mln zl.Tak od poczatku mowili grabarz,tomaseski i lopinski.Te pieniadze mialy byc pozniej oddane przez inwestora,ktorego obecnie ponoc nie ma bo sie wycofal
Wiec rada miejska musi szybko przygotowywac nastepna poprawke do budzetu na przyszly rok aby nowa spolka pss miala szanse przejac adamskich,hajtow i innych przed runda wiosenna