No ale prorokiem nie jestem i to tylko moje osobiste przemyslenia na ten temat
to nie czytaj, a poza tym widać, że jesteś poza tematem, więc pierw dowiedz się, o co toczy się ta cała walka, a później wypowiadaj. Gdyby chodziło o samo "jebanie ełkaesu" to zapewne nikt by nie tworzył osobnego podforum.Garden84 pisze:Kiedy na forum zapanuje normalnosc bo ja już mam serdecznie dosyć anty lks-owskiego gówna sledzić.Niech zyja swoim zyciem a my zyjmy swoim.TYLKO WIDZEW!
to chyba toTo władze Łodzi wyszły z inicjatywą, bym pomógł ŁKS-owi, w zamian oferując tereny. Ja nie jestem zainteresowany, ale może któraś z moich firm da się namówić.
Bo po pierwsze opozycja do pana Tomaszewskiego wiedziała, że inwester jest taki a nie inny i że wejdzie do spólki na własnych warunkach na co godził sie Skrzydlewski i Tomaszewski a spólka bez inwestora jest tylko papierowa. Teraz to jest klops bo S i T dostali wszystko co chcieli tyle że bez zezwolenia na przekazanie akcji nowej spólki do nowego podmiotu bez zgody rady. Dostali nawet zgode na zmiane planu zagospodarowania przestrzennego.Ciekawa sytuacja z prawnego punktu widzenia, miasto powołało spółkę która na dzień dzisiejszy ma tylko kapitał 1 mln zł, nie ma poza tym nic (zawodników, trenerów, żadnych aktywów i pasywów) ze starego ŁKS.
masz absolutnie rację! rozmawiałem na ten temat z radnym Rakowskim i on o tym doskonale wiedział, ba stwierdził, iż jeśli ktoś to zaskarży wtedy będzie się działo...S.H.A.R.P. pisze:A czy takie działanie miasta nie jest przypadkiem pomocą publiczną, która w UE jest zakazana i Komisja Europejska może za to dołożyć dobrą karę?
Więc do dzieła. Niech teraz się bezRadni tłumaczą.dratwa pisze:masz absolutnie rację! rozmawiałem na ten temat z radnym Rakowskim i on o tym doskonale wiedział, ba stwierdził, iż jeśli ktoś to zaskarży wtedy będzie się działo...S.H.A.R.P. pisze:A czy takie działanie miasta nie jest przypadkiem pomocą publiczną, która w UE jest zakazana i Komisja Europejska może za to dołożyć dobrą karę?