Decyzja Rady Miasta

Zablokowany
Awatar użytkownika
przem-1977
Sponsor

Re: Decyzja Rady Miasta

Post autor: przem-1977 »

to już mamy pozamiatane, teraz pewnie Cacek odejdzie bo:
xxl1908 Post: #1141
2010-02-01 17:50

Lepiej usytuowanego stadionu wraz z przylegającymi terenami pod inwestycjie nie ma żaden klub w Polsce.To raz. A dwa,to jest to mało istotne czy inwestorem będzie Antoni Ptak czy ktokolwiek inny ponieważ warunki przejęcia tych terenów na 29 letnia dzierżawę są dla wszystkich jednakowe - utrzymanie drużyny na poziomie ekstraklasy i budowa stadionu.
damy dupy byleby nam defibrylator podlaczyc:
Szwagier Post: #1142
2010-02-01 17:56

z jednej strony mi sie zbiera na wymioty jak czytam ludzi ktorzy już zapomnieli jak bylo za Ptaka i gotowi sa go w pelni wybielic zeby tylko sypnal kasa...

z drugiej jednak strony... jesli nie ma innej alternatywy... pecunia non olet... chociaz chcialoby sie powiedziec ze te akurat śmierdzą z daleka
pomylil sie w lacinskiej sentencji, ale jezyk hebrajski od laciny sie rozni mozemy wybaczyc :D

jednak po kilku postach widzimy "chonor" i inne "dobra" plynace z serc najrodowitrzych z rodowitych.
ptaka w kraju nie zobacza jeszcze dlugo, dlugo, a pozniej wcale, ale jednak nadzieja jest nawet w "jednej z jego firm" (to tak brzmi jak "tajemniczy inwestor":
Forest Post: #1154
2010-02-01 21:37

Szwagier - może nie wybielać, ale okazuje się, że Ptak z perspektywy czasu nie był taki zły. Udowodnił to ptw. Za Ptaka był porządek w klubie. Właściwie to tylko za niego od '90. My się z tego nie cieszyliśmy, tylko toczyliśmy wojnę o nazwę, potem o Brazylijczyków. Teraz priorytety trochę się zmieniły. Prezesem jest człowiek o wątpliwych umiejętnościach, kontraktuje zawodników, którym ktoś będzie musiał płacić. W miasto nie wierzę - jeżeli za kolejnymi decyzjami w klubie będą stać głosowania w radzie. Ktoś wyżej napisał że był ŁKS PTAK - ja bym teraz wolał to, niż rozwiązanie klubu. Wtedy będziemy ŁKS Łódź na stadionie Orła, a przy Al. Unii wywiozą gruz i powstanie kolejny hipermarket. Sytuacja jest poważna i musimy to sobie uświadomić. Ktoś pisze o terenach - żadna karta przetargowa. To są tereny miasta. A im bardziej będzie się opłacać pozbyć nas, bo jesteśmy kulą u nogi. Inwestor? Który rok o nim słyszymy? Z ptw nie można było się dogadać - ok. A kto dogada się z politykami? Raczej nikt nie będzie się z nimi układał, bo kadencja się skończy i następcy mu dokopią.

topolapl Post: #1155
2010-02-01 22:24

lepszy Ptak niz nic . Jesli bedzie mial tereny to mysle ,ze jest wstanie duzo zrobic dla naszego klubu . A pozatym z nim bedzie tez łatwiej o innych sposnorów . A co za tym idzie wieksze srodki finsowe na klub , Moze Atlas tez wroci !? kto wie !? Na chwile obecna wydaje sie ,ze jest to jedyny człoweiek ktory cos moze zrobic dla nas dobrego . Bedac w Szczecinie już nie zmienił nazwy tz nie dodał swojego nazwiska do nazwy klubu , nie zmienił herbu. Moze te 10 lat od momentu konca sponsorowania naszego klubu cos go nauczyły i teraz wie ,ze moze na tym on zarobic , klub itd. Łopinski jest jego wspołpracowaniiem i bedac prokurentem starej spółki zrobił duzo wiecej w pare miechów niz inni prezesi przez te pare lat. LUDZIE SIE ZMIENIAJA . Pozatym teraz bedzie mial do dyspozycji tereny od miasta pod inwestycjie nie na jakims pipidówku tylko w centum miasta . aA przedtem tego nie mial . Mysle ,ze trzeba poczekac do ostatecznego roztrzygniecia . Moze klub znowu zacznie stawiac na zawodników z regionów a nasza akademia wygryzie SMS ktory można powiedziec ,ze powstał w strukturach naszego klubu

LUDZIE SIE ZMIENIAJA ja mam nadzije ,ze pan Patak tez i dorosł do tego aby prowadzic prowesionalny klub na profesionalnych zasadach a pozatym teraz ,sam widzi ,ze coraz wieksze grono "jego kolegów" - z duza kasa zaczyna inwestowac w kluby

ZBNC - stawiamy na jakość nie na ilość
ps: chcesz porawic sobie humor? poczytaj ich forum, Monthy Python wysiada
geralt

Post autor: geralt »

Kabaret to mało powiedziane. Teraz już nie "ptaszysko kurwisko" ale "Pan Ptak" :lol:
fiacik

Post autor: fiacik »

geralt pisze:Kabaret to mało powiedziane. Teraz już nie "ptaszysko kurwisko" ale "Pan Ptak" :lol:
ptaszysko kurwisko + Pan Ptak = ptaszysko Panisko. Chociaż skrót ŁKS PSS Ptak Łódź brzmi bardzo fajnie, tak profesjonalnie i czasowo ;), prawie jak tytuły prof. dr hab. :D

Pisałem o tym już kiedyś, że gdyby ktoś prześledził poważniej ich forum i spisał niektóre posty, to by można było niezłą książkę wydać o tematyce humorystycznej - i to strasznie humorystycznej. Nawet Monty Python by nie byli w stanie tego odtworzyć...

A niech wchodzi Pan Ptak do nich, niech zrobi z nich Pogoń kaliską, i niech znów historia zatoczy koło, czyli Pan Ptak - ptaszysko kurwisko - Pan Ptak...
Żłopuś

Post autor: Żłopuś »

k***a oni są po prostu przekomiczni....żal mi ich strasznie, najpierw robią z ptaka wielką kurwe, a teraz nagle już go kochają i jest cacy :lol: ehh szkoda słów na dajdajów. Nie wiem jak Wy ale ja już powysyłałem to oświadczenie do wojewody i RM....kto ma chwile też niech wysyła, niech widzą że jesteśmy przeciw finansowaniu dajdajów z kasy Naszego miasta może to jednak coś da ??? :eW
Berbatov

Post autor: Berbatov »

deres pisze:Z ciekawosci zajrzalem na forum brodatych jak przyjmuja wiadomosci o ewentualnym wejsciu Ptaszka. Polecam kazdemu jesli ktos ma slabszy humor. Otoz najrodowitsi i najbardziej honorowi kibice z Polsce z otwartymi ramionami witaja Antka. No bo:
-nie byl on taki zly
-pensje byly na czas
-zdobyli mistrza
-wogole wszytko to wina miasta ktora nie dala Antkowi terenow
- a gosc o nicku Harry Sro Sro jest moim idolem :D

Podsumowujac Ptaszysko to teraz pan Ptak , Goszczyski to lajza ale kto wie czy za kilka lat znow nie bedzie panem jak Ptak bedzie znow kurwiskiem

MEKSYK!
eeee tam meksyk, u nich to normalne, przecież to galerianki i bardziej "kochają" tego kto więcej zapłaci :D
Awatar użytkownika
opal
Klub 1910
Kontakt:

Post autor: opal »

Rzaba wklej jakie pismo złożyłeś i jaka dokładnie odpowiedz dostałeś!!
davith1981

Post autor: davith1981 »

Witam
Padly tu wczesniej slowa ''Cala nadzieja teraz w PZPN"
Wiec zapytam ...Czy niktorym z was już sie tak w bani poprzestawialo ze teraz beda liczyc az PZPN znow kogos uwali?
Co z Wami? Tracicie tozsamosc?
Mam przypomniec dzielo PZPN-u ?
http://www.youtube.com/watch?v=mCpVSiNDLb0

Zastanowcie sie czasem co piszecie. Ja tez mam wyjebane na LKS i uwazam ze nie nalezy sie im nic ale do ciezkiej k.... nie traccie swoje osobowosci bo zaczyna czasami pachniec tutaj tekstami w stylu Dajdajow. Moze ktos jeszcze zaprosi Late na Widzew zeby pomoc mu w decyzji? ehhh
fiacik

Post autor: fiacik »

davith1981 pisze:Witam
Padly tu wczesniej slowa ''Cala nadzieja teraz w PZPN"
Wiec zapytam ...Czy niktorym z was już sie tak w bani poprzestawialo ze teraz beda liczyc az PZPN znow kogos uwali?
tutaj nie chodzi o to, żeby PZPN kogoś uwalił tak jak nas, tylko o to, żeby wszystko poszło zgodnie z procedurami. Nie wiem jak to do końca tam było z tą licencją zamiedzowych, bo przewijał się tam wątek Craxy, ale raczej ŁKS został ujebany zgodnie z prawem, ale wraz z nim powinni lecieć inni. Przewijały się na tym forum jakieś statusy i regulaminy PZPNu i gdyby według nich było wszystko robione, to PKS nie powinien zostać dopuszczony do rozgrywek. Chyba, ze coś przeoczyłem i są jakieś nowe punkty podane.

Chociaż stwierdzenie Cała nadzieje w PZPNie trochę mnie żenuje, bo pokazuje, że niektórzy zapomnieli jaka jest idea tego całęgo zamieszania z naszej strony. Chodziło tylko i wyłącznie o nie dotowanie PKSu z kasy miejskiej, a nie o to, żeby ełkaes nie mógł wystąpić jako PKS.
davith1981

O tym wlasnie mowie..Niektorzy zapominaja co tak naprawde sie liczy a liczy sie to:

http://www.youtube.com/watch?v=UtAj1xAmGf8&NR=1

a nie jacys troglodyci zza torow. PZPN zmiena status w zaleznosci od potrzeb wiec to ze dzis jest cos nielegalne jutro moze byc legalne. Kazdy kto juwaznie sledzil nasz proces wie o czym mowie..Na tej podstawie TA odwolalo rok temu degradacje..Glownie chodzilo o to ze jest balagan (czytaj przekerty ) ze statusem , pierw mieli ze po 2 latach korupcja sie przedawnia a zaraz po wyciagnieciu tego przez prawnikow Widzewa nagle zniknelo ze status. Ogolnie cala sprawa z LKS tyczyc powinna sie miejskiej kasy i jak czytam akcje typu 'to moze teraz pzpn uwali' to az sie za glowe lapie, moze odrazu zaczniemy wrozyc ze na trenigu beda mieli niewypal z 2 wojny swiatowej albo ze jebnie meteoryt ...opanujcie sie z ta nienawiscia wazne rzeczy sa w tym linku a reszte pieprzyc.
Boją Się Nawet Jego Koni

Post autor: Boją Się Nawet Jego Koni »

davith1981 pisze:O tym wlasnie mowie..Niektorzy zapominaja co tak naprawde sie liczy a liczy sie to:

http://www.youtube.com/watch?v=UtAj1xAmGf8&NR=1

a nie jacys troglodyci zza torow. PZPN zmiena status w zaleznosci od potrzeb wiec to ze dzis jest cos nielegalne jutro moze byc legalne. Kazdy kto juwaznie sledzil nasz proces wie o czym mowie..Na tej podstawie TA odwolalo rok temu degradacje..Glownie chodzilo o to ze jest balagan (czytaj przekerty ) ze statusem , pierw mieli ze po 2 latach korupcja sie przedawnia a zaraz po wyciagnieciu tego przez prawnikow Widzewa nagle zniknelo ze status. Ogolnie cala sprawa z LKS tyczyc powinna sie miejskiej kasy i jak czytam akcje typu 'to moze teraz pzpn uwali' to az sie za glowe lapie, moze odrazu zaczniemy wrozyc ze na trenigu beda mieli niewypal z 2 wojny swiatowej albo ze jebnie meteoryt ...opanujcie sie z ta nienawiscia wazne rzeczy sa w tym linku a reszte pieprzyc.
Rozwiązanie jest proste - dołóż się finansowo do spółki Gałązki i płać do końca życia na Lks nie tylko jako podatnik, ale i współudziałowiec, to bedziesz miał derby, skoro Lks-u, czyli pasożytniczego wrzoda na dupie aż tak bardzo potrzebujesz. A PZPN? Skoro w swoim statucie ma jasno napisane, że nowej spółki piłkarskiej nie może przyjąc w swoje struktury w trakcie sezonu, a karencja dla klubu trwa ponadto 3 lata, to niby z jakiej racji prawo miałoby być po raz kolejny w tej sprawie złamane? Czy gdy PZPN łamał swoje prawo ze skutkiem bardzo niekorzystnym Widzewa, ktoś z Lks zabierał głos w naszej obronie?
Więc może skup się faktycznie lepiej na przeglądaniu youtube, zamiast tu bełkotać.
Berbatov

Post autor: Berbatov »

Więc może skup się faktycznie lepiej na przeglądaniu youtube, zamiast tu bełkotać.

Popieram, popieram. Bardzo dobry pomysł. Kolejny obrońca-adwokat śmierdzących parchów nie jest nam potrzebny.
davith1981

Berbatov pisze:Więc może skup się faktycznie lepiej na przeglądaniu youtube, zamiast tu bełkotać.

Popieram, popieram. Bardzo dobry pomysł. Kolejny obrońca-adwokat śmierdzących parchów nie jest nam potrzebny.
Wiesz zasadniczo nie spodziewalem sie potobie niczego innego..Prawde mowiac mialem dopisac ze notka nie dotyczy Berbatova... W medycynie przypadki takie jak ty nazwya sie autoagresja ale u Ciebie to wybitny przypadek..Mieszasz ludzi z blotem, nazywasz ich obroncami tryglodytow a nawet nie zaglebisz sie w sens tego co pisza.. Przeslaniem mojej notki nikgy nie byla obrona LKS bo jak już wspomnialem mam na nich wyjebane i zycze im jaknajgorzej. Chodzilo mi o to ze niektorzy (niestety w tym i ty) co troche mnie dziwi bo zazwyczaj twoje posty przedstawiaja sensowny poziom co swiadczy o intelekcie. Ale wystarczy Ci maly dreszczyk, szmerek ktory moze zaburzyc ogolne rozumowanie i jedziesz z osobami ktore sa po twojej stronie jak przyslowiowym gownem zza torow..Rozdaja nagrody za dupienie ludzi na forum jakies? Czy to tylko Twoja potrzeba spelnienia i dowartosciowania?

Sama notka mowila o sensie zaglebiania sie w problem przedstawiony w temacie...Nikt sie nie zgadza z finansowaniem LKS-u i gdybym tylko mial sile wykonawcza aby temu zabpobiec to bym to zrobil bo niepodoba mi sie to jak kazdemu innemu na tym forum.. Problem w tym ze osoby ktore czynnie dzialaly zrobily już wszystko co mogly aby powstrzymac ta sytuacje. Jaki mamy tego wynik, niestety zaden. Wszyscy olali sprawe pozwalajac na to ..Wojewode ktos uglaskal , PO jak zwykle relizuje swoje wlasne cele .. A RA ma wyjebane. Wazne zeby byla prywatna korzysc z tego. I pytanie co teraz? Mamy sie znizac do poziomu Troglodytow? Zaprosic Late na imprezke z dupeczkami oby tylko ujebal LKS? Tego wlasnie chcesz? To jest dla Ciebie bycie Widzewiakiem? Wybacz dla mnie to schodzenie z poziomu ktory byl przez wielu inny budowany. No ale co tam lepiej zjechac kogos ze swoich niz zaczac myslec sensownie i oddac sie temu co kazdego z Was laczy czyli Kibicowaniu WIdzewowi. Zrozum czlowieku jak dla mnie mozesz teraz zaczac rozliczac swoj podatek na Kajmanach albo w Namibi tylko jaki jest sens tego? Czy to cos zmieni? Naprawde wierzysz ze ktos tam sie tym przejmie w UM? Tutaj chodzi o logiczne myslenie a nie slepa nienawisc. Ale rob jak chcesz mozesz dalej gnoic osoby ktore nie widza sensu sprzeniewierzac PZPN-owi (temu ktory nas tak ladnie upierdolil) i innym organom oby tylko ujebali tych zza torow.
Awatar użytkownika
szpakofski
Klub 1910

Post autor: szpakofski »

A ja się zgadzam z Berbatovem. Miłość do Widzewa nierozerwalnie łączy się z nienawiścią do ŁKS-u i myślę (podobnie jak większość), że jeśli możemy zrobić cokolwiek, by im dopiec, popsuć plany, a nawet dobić tak żeby zdechli to nie powinnismy się powstrzymywać 8-) Oni zresztą w analogicznej sytuacji zrobili by to (a nawet robili, gdy było zamieszanie z korupcją) bez mrugnięcia okiem.
davith1981

No i pelna zgoda ..Ja tez zycze im likwidacji.. Jesli okaze sie ze PZPN ma jakies przepisy (nowe, stare z zachcianki) i ich uwali ..ok , przyklasne ale sa pewne priorytety..Zaznaczyle o co mi chodzi..O teksty w stylu 'cala nadzieja w PZPN teraz'....chodzi o to jak to brzmi...kazdy ma marzenia zwiazane ze swoja pasja prawda? Moim jest zobaczyc znow Widzew walczacy o mistrza i grajacy w Europie i zasadniczo to chyba nie tylko moje marzenie ale jak slysze takie teksty to mam wrazenie ze pierwszym marzeniem niektorych jest Unicestwienie LKS...
I a co jak PZPN nie uwali ich...wtedy bedzie modlenie o komente na gruzowisku....o zablakanych talibow samobojcow...chodzi mi wylacznie o przekaz...Zeby ludzie czasami mysleli jak przedstawiaja swoje zdanie i jak bedzie ono odebrane...Bo deklarowac nienawisc tez trzeba umiec i robic ze smakiem...chyba ze spadamy z poziomu na ktorym jestesmy do poziomu tryglodytow ...
Awatar użytkownika
Lewar

Post autor: Lewar »

davith1981 pisze:No i pelna zgoda ..Ja tez zycze im likwidacji.. Jesli okaze sie ze PZPN ma jakies przepisy (nowe, stare z zachcianki) i ich uwali ..ok , przyklasne ale sa pewne priorytety..Zaznaczyle o co mi chodzi..O teksty w stylu 'cala nadzieja w PZPN teraz'....chodzi o to jak to brzmi...kazdy ma marzenia zwiazane ze swoja pasja prawda? Moim jest zobaczyc znow Widzew walczacy o mistrza i grajacy w Europie i zasadniczo to chyba nie tylko moje marzenie ale jak slysze takie teksty to mam wrazenie ze pierwszym marzeniem niektorych jest Unicestwienie LKS...
I a co jak PZPN nie uwali ich...wtedy bedzie modlenie o komente na gruzowisku....o zablakanych talibow samobojcow...chodzi mi wylacznie o przekaz...Zeby ludzie czasami mysleli jak przedstawiaja swoje zdanie i jak bedzie ono odebrane...Bo deklarowac nienawisc tez trzeba umiec i robic ze smakiem...chyba ze spadamy z poziomu na ktorym jestesmy do poziomu tryglodytow ...

Zaraz wyłapiesz bana...
Zablokowany