wpłata na WOWP wykonana,Widzew wygrał!!gawell8 pisze:za wygraną z Concordią w srode wpłacam 50zł
Tylko Widzew RTS

Tylko Widzew RTS
wpłata na WOWP wykonana,Widzew wygrał!!gawell8 pisze:za wygraną z Concordią w srode wpłacam 50zł
Tylko Widzew RTS
Poszłohamax pisze:H778 pisze:Przypominam, że do derbów jeszcze 2 miesiące, masa wydarzeń przed nami. 19,10 za hat tricka Kowala w dzisiejszym meczu, kolejne 19,10 za dwucyfrówkę Widzewa.
100PLN za wygraną z Gałkówkiem różnicą minimum 5 bramek.
Poproszę potwierdzenie przelewu na maila,adres wyślę na priva.Jednocześnie po otrzymaniu zmienię Twój statut w temacie "czarnych owieczek"hamax pisze:Poszłohamax pisze:
100PLN za wygraną z Gałkówkiem różnicą minimum 5 bramek.
100 za zwycięstwo przelane(jutro wyjątkowo(Winkler pisze:Też daję dychę na tomichu kk pisze:10zł za poprawienie godziny na forum w ciagu 7 dni![]()
100 zł. za wygraną dzisiaj,bo jej nie obejrzę
Nie ma kwoty by wyrównać szanse i by jedna osoba obstawiając jeden wynik nie zabiła nam gry. Na koniec rundy/ sezonu przygotuję dwie tabelki.domajnik pisze:Szkoda, że w punktacji nie ma rownież kwot przy nickach.
Dorzucam kolejny zakład:
Wygrana z Lechią: 19,10
I w imieniu Partnera Klubu:
Każda bramka dla Widzewa, której Flight Level nie nagra z drona w rundzie jesiennej w meczach domowych (nie licząc zakazów): 19,10/ nienagrana bramka.
Dzisiaj złapałem wszystkie, ale w zeszłej rundzie były dwa mecze, kiedy padało (Omega cały mecz i cos, co było chyba z 5:0, wtedy nagrałem 3 bramki, bo w pierwszej połowie padało czy tam wiało, był wtedy Boniek) i raz w innym meczu nie uchwyciłem bramki, bo zmieniałem baterię. Taki zakład jako mobilizacja
-- edit
To był Paradyż, 4-1, wtedy wiało w pierwszej połowie, a w drugiej przy zmianie nie złapałem bramki. Ale był jeszcze jeden mecz, gdzie przy 5-0 złapałem ze 3.
Kwot na pewno nie będzie,bo o liczbę chodzi wpłacających,a nie o wysokości.Jak ktoś wariuje i daje powiedzmy 500 zł.,to jego sprawa,ale zawsze jest to równoważne 10 czy 19,10 złotym.Każda kwota wspomagająca Klub jest ważna,każdy był i będzie równy.I dla każdego szacunek,co poświęca w jakiejkolwiek formie te 19,10 na klub,a nie na zgrzewkę piwa!!!!!!orangutan pisze:Nie ma kwoty by wyrównać szanse i by jedna osoba obstawiając jeden wynik nie zabiła nam gry. Na koniec rundy/ sezonu przygotuję dwie tabelki.domajnik pisze:Szkoda, że w punktacji nie ma rownież kwot przy nickach.
Dorzucam kolejny zakład:
Wygrana z Lechią: 19,10
I w imieniu Partnera Klubu:
Każda bramka dla Widzewa, której Flight Level nie nagra z drona w rundzie jesiennej w meczach domowych (nie licząc zakazów): 19,10/ nienagrana bramka.
Dzisiaj złapałem wszystkie, ale w zeszłej rundzie były dwa mecze, kiedy padało (Omega cały mecz i cos, co było chyba z 5:0, wtedy nagrałem 3 bramki, bo w pierwszej połowie padało czy tam wiało, był wtedy Boniek) i raz w innym meczu nie uchwyciłem bramki, bo zmieniałem baterię. Taki zakład jako mobilizacja
-- edit
To był Paradyż, 4-1, wtedy wiało w pierwszej połowie, a w drugiej przy zmianie nie złapałem bramki. Ale był jeszcze jeden mecz, gdzie przy 5-0 złapałem ze 3.
Rawadomajnik pisze: To był Paradyż, 4-1, wtedy wiało w pierwszej połowie, a w drugiej przy zmianie nie złapałem bramki. Ale był jeszcze jeden mecz, gdzie przy 5-0 złapałem ze 3.