Widzę zatem, że Ty nie tylko ze zniczami i sekatorem dajesz radęlewysrodmiescie pisze: ↑śr lis 23, 2022 7:04 pm Marcin świetna robota! U mnie już to rodzinna tradycjaa za rok do tej tradycji dałączy kolejna mała osóbka
Jak jeszcze jest miejsce to mnie wpisz na przyszły rok
a jak będzie potrzebna asysta do chłopaków ze sprzętem to ja chętny
![]()
![]()
Był też działaczem Solidarności.Pomyslowy Dobromir pisze: ↑sob maja 13, 2023 3:21 pm Dziś ciekawa dla mnie postać, bo po latach okazało się, że gość od WF z mojej szkoły, był związany z Widzewem...
Leszek Surosz działał w RTS od 1981 roku jako trener koszykarek. Przy okazji był nauczycielem w szkole nr 200 i w Elektroniku na Strykowskiej.
Potem został łódzkim kuratorem oświaty i dyrektorem sportu w UMŁ.
Zmarł w roku 2022, spoczywa na katolickim Zarzewie.
Marzena JarzynaTorch pisze: ↑sob maja 13, 2023 3:28 pmBył też działaczem Solidarności.Pomyslowy Dobromir pisze: ↑sob maja 13, 2023 3:21 pm Dziś ciekawa dla mnie postać, bo po latach okazało się, że gość od WF z mojej szkoły, był związany z Widzewem...
Leszek Surosz działał w RTS od 1981 roku jako trener koszykarek. Przy okazji był nauczycielem w szkole nr 200 i w Elektroniku na Strykowskiej.
Potem został łódzkim kuratorem oświaty i dyrektorem sportu w UMŁ.
Zmarł w roku 2022, spoczywa na katolickim Zarzewie.
Nie wierzyliśmy mu jak opowiadał, że spod jego skrzydeł wyszła znana w latach 90-tych koszykarka, reprezentantka Polski Marzena Jarzyna.
25 lat później okazało się, że nie ściemniał...