Ale czy w dzisiejszych czasach, gdzie nawet tajemnice państwowe są za chwilę znane i ogłaszane wszystkim, utrzymano by w tajemnicy tego tajemniczego inwestora?
jak Puchalski negocjował z Cackiem to nikt się nie dowiedział aż negocjacje zakończonoimagine pisze:Ale czy w dzisiejszych czasach, gdzie nawet tajemnice państwowe są za chwilę znane i ogłaszane wszystkim, utrzymano by w tajemnicy tego tajemniczego inwestora?
Z tego samego powodu, dla którego Cacek spuścił Tomaszewskiego, jak ten chciał przejąć za milion udziały w Widzewie.Torrent85 pisze:Mnie tylko dziwi jedno, jezeli rzeczywiscie jest jakis inwestor, to dlaczego on sam nie stowrzy sobie nowej spolki, do ktorej to przeniosa klub?
powiedział Rady Ministrów czy Rady Miejskiej ?planetka pisze:Kropiwnicki na tvn 24 powiedział ze jest bardzo zbulwersowany decyzją Rady Ministrów
A później do referendum, a później już wszyscy o sprawie zapomnąCuoreRosso pisze:Przewodniczący Rady Miasta stwierdził, że jeżeli po przerwie nadal na sali obrad będzie panowała napięta atmosfera, przerwie on obrady do 30 grudnia.
W takim, że jak by ci nad głową małpy skakały to też nie mógł byś normalnie pracować/uczyć się.FaZiMoDo pisze:Napieta w jakim sensie ?
no wlasnie, jest tyle innych wyjsc, które w efekcie daja to samo i mniej wiecej tym samy tokiem sie odbywaja, ale oni uparli sie na jedno. Dla mnie jest wszystko jasne - inwestora nie ma i to było powtarzane wielokrotnie. Gdyby był, to by wsadził tą kasę, a tak się boi że jej nie odzyska jak Pan Klejmanknz1910 pisze:A mowi sie "nie pozyczaj w starym roku bo bedziesz pozyczal caly nastepny rok"![]()
I tak bedzie , Urzad wyciagnie do nich reke a oni beda ja zjadac po kawalku proszac o jalmuzne, swoja droga zastanawiam sie skoro Skrzydlewski jest tak zaangazowany w ten cyrk dlaczego nie wylozy ze swoich pieniedzy tej banki, przeciez jak znajdzie sie inwestor to mu oddadza.
na takich zasadach jak proponował TiS - nigdy! Chyba, że kolega zapomniał jak to było z nami. Jeśli traktujemy równo kluby - co TiS często podkreśla - to traktujemy równo.robertkoza pisze:Nie da ze swoich bo szkoda. Za duże ryzyko.Ale kampanie trzeba finansować to najlepiej z publicznych.
Może wielu nie spodoba się moje zdanie , ale jestem za tym żeby łks dostał kase , ale na pewno nie teraz kiedy nie wiadomo dla kogo ta kasa i komu ma posłużyć. Co to za dziwny inwestor co co nie chce dać kasy teraz tylko jak miasto przejmie tego bankruta. No ale dla panów S i T to zaden problem zaryzykować pare milionów z miejskiej kasy.Niech będą derby , ale gdzie Ci Super Rodowici kibice którzy niby całym sercem są z Łks-em czemu oni nie dadzą kasy na ten swój super klub. Jestem dumny że jestem za Widzewem bo my mamy prawdziwych kibiców którzy są na dobre i złe. A wam kibolki z Łks-u powiem tyle opluwajcie dalej swoich dobroczyńców a będą do was na pewno się garnąć. Pozdrawiam pana A. Ptaka