Decyzja Rady Miasta

Zablokowany
Awatar użytkownika
SamWieszKto
Sponsor
Kontakt:

Re: Decyzja Rady Miasta

Post autor: SamWieszKto »

Gwoli przypomnienia dla niektórych
Działacze ŁKS zwrócili się do PZPN z pytaniem, czy Widzew ma ważną licencję
ZOBACZ TAKŻE

* Komentarz "Gazety" (19-11-04, 20:10)

Po spadku z ekstraklasy klub z al. Piłsudskiego miał duże kłopoty z wystartowaniem w II lidze. Zgodę dostał dopiero tydzień przez rozpoczęciem sezonu. Tydzień temu zakończyła się runda jesienna - Widzew zajmuje trzecie miejsce w tabeli, a drugi łódzki klub - ŁKS - jest dopiero 13. Być może dlatego działacze tego ostatniego wymyślili, żeby sprawdzić, czy lokalny rywal ma prawo grać w II lidze. "Gazeta" dowiedziała się, że wystąpili nawet w tej sprawie do PZPN.
Potwierdził to Jarosław Bielski, radca prawny klubu za al. Unii. - Poprosiliśmy piłkarską centralę o wyjaśnienie całej sprawy - mówi.

Poprosiliśmy piłkarską centralę o wyjaśnienie całej sprawy - twierdził Jarosław Bielski, radca prawny ŁKS. - To jest śmieszne - uważa Zbigniew Boniek

Wątpliwości nie ma Daniel Goszczyński, główny sponsor klubu z al. Unii. - PZPN nie traktuje wszystkich swoich członków jednakowo. Na przykładzie Widzewa widać, że można narobić długów i potem kupić sobie licencję - twierdzi. - Zresztą nie pytamy o licencję Widzewa. Chcemy tylko wiedzieć, kto 5 listopada był naszym przeciwnikiem. Nie było nim RTS, bo już nie istnieje. Nie graliśmy też że spółką, która ma dopiero powstać. Więc z kim?
Tak więc nie ważne że leżą, kopać dopóki się ruszają a jak przestaną to dla pewności dwa strzały w tył głowy.
fiacik

Post autor: fiacik »

ja wcale nie neguje tego, że trzeba ich dobijać, tylko jednocześnie trzeba robić to z rozsądkiem. Pisanie do PZPN nic nie da i o takie coś mi chodzi. Tylko się ośmieszymy, a nic na tym nie zyskamy. Lepszym wyjściem jest patrzenie "władzy" na ręce i szukanie tutaj pretekstu do wszczęcia "alarmu", co przyniesie więcej a i są podstawy ku temu, by walczyć o swoje.
zabieniec
Klub 1910

Post autor: zabieniec »

Fiacik ja nie wiem skad ty masz jakies skrupuły i piszesz ,ze nie wypada itd...przecież w okresie zamieszania z korupcja i nasza obrona w tej sprawie co najmniej kilka klubow pisalo do PZPNu w naszej sprawie, bo mogli miec z tego korzysci,popatrz jak zachowywali sie z nielicznymi wyjatkami kibice innych druzyn..zadali naszej glowy,zmiecenia nas z powierzchni i unicestwienia,zobacz jak postepowała KORONA,CRACOVIA nawet PODBESKIDZIE o ŁKSie już Rzaba zacytował...nikt publicznie nie wstawiał sie za nami choc bezprawie i korupcja dotyczy wszystkich klubow w Polsce i kazdy klub jest w nią zamieszany a my dodatkowo wygralismy sprawy w sadach.
Nie mam nic do Ciebie żeby było jasne, ale uważam ,że teraz właśnie powinniśmy bezwzględnie takie sytuacje demaskować i wystawiać na pośmiewisko niedawno naszych prześmiewców,niech poczują na własnej dupie pewne sprawy to moze w przyszłości dwa razy sie zastanowia i trzy razy pomysla zanim beda szkodzic(choć to i tak watpliwe).
Żadnych skrupółów wobec ŁKS...to już Legia zachowała sie w stosunku do nas dużo przyzwoiciej.
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 1:55 pm przez zabieniec, łącznie zmieniany 1 raz.
wschodnia
Klub 1910

Post autor: wschodnia »

Fiacik zabardzo sie przejmujesz co o Nas pomyśla inni,po 1 ja mam to w dupie po 2 takiego czarnego pijaru jaki ma wokol siebie Widzew to zaden inny klub nie ma.Prawda jest,ze z punktu widzenia Cacka moze On sie obawiac reakcji UML w kontekscie naszego stadionu,ale z drugiej strony,tez mi to wisi...myslisz ze oni wiecznosc beda przy żłobie?
Wejdz na fansy i poczytaj komentarze a propos protestu po RM:"nie mamy honoru","boimy sie" etc.Bardziej zaklamananych skurw... w tym kraju nie ma.Taaak oni 5 lat temu przychodzili do Nas ze lzami w oczach i okazywali zalosc nad RTSem,a teksty ze jestesmy im obojetni sa w ogole objawem schizofrenii.Zabieniec przypominal tu do czego te głąby posuwali sie kiedy My bylismy na skraju upadku.Nie ma litosci.
CuoreRosso

Post autor: CuoreRosso »

cytat z innego forum:

jeżeli miastu uda się przejąć udziały goszcza i klejmana to bedzie
musiało wziaść na siebie zobowiązania do spłaty długów, inaczej nie
dostaną licencji od pzpnu. czyli inwestor będzie musiał wziąść na
siebie 10 mln zlotych zobowiązań w chwili obecnej. wcale bym się nie
zdziwił gdyby tajemniczym inwestorem, który za 10 mln kupi sobie
tereny przy al. unii pod obiecaną działalność komercyjną będzie nie
kto inny jak Sylwester Cacek, a jak je kupi to wiecie co zrobi z
łksem? w/g mnie stworzy drużynę w której bedzie ogrywał młodych
pilkarzy których potem będzie wykorzystywał w Widzewie lub
sprzedawał/wypożyczał innym klubom. bredzę? możliwe ale takie
rozwiązanie przyszło mi do głowy. i czego oczywiście panu Cackowi
życzę, chociaż sądzę że nie zrobi tego pod własnym nazwiskiem ale
kogoś podstawionego np. Morawskiego.

I co koledzy na to?
:lol:
Sponsor

Post autor: »

Co oni biorą :shock:
Takie brednie co oni czasem wypisują to się w głowie nie mieszczą.
fiacik

Post autor: fiacik »

dobra koniec tego tematu, bo z jednym sie nie zgodzimy chyba nigdy ;)
A na fansach bywam często, nic tak nie poprawia humoru jak oni.

:lol: :lol: :lol: :lol:
jebnalem jak to przeczytałem o Cacku...
Tak, Cacek wykupi sobie udziały w ełkaesie i bedzie tam ogrywał piłkarzy, jakby nie mógł tego robic w młodej ekstrakasie i w 2 drużynie WIdzewa, a pozniej wprowadzać ich do seniorów :D
Awatar użytkownika
SamWieszKto
Sponsor
Kontakt:

Post autor: SamWieszKto »

CuoreRosso pisze:cytat z innego forum:

...
i czego oczywiście panu Cackowi

I co koledzy na to?
W sumie wpisywało by to się w pewną teorię spiskowa jaka kiedyś ktoś rzucił że w Łodzi ma być:
Silna drużyna piłkarska: Widzew
silna drużyna koszykarska: ŁKS Sphinx
Awatar użytkownika
Lewar

Post autor: Lewar »

Rzaba pisze:
CuoreRosso pisze:cytat z innego forum:

...
i czego oczywiście panu Cackowi

I co koledzy na to?
W sumie wpisywało by to się w pewną teorię spiskowa jaka kiedyś ktoś rzucił że w Łodzi ma być:
Silna drużyna piłkarska: Widzew
silna drużyna koszykarska: ŁKS Sphinx
Parafrazujac jeden slynny tekst:

W Lodzi sa dwie druzyny pilkarskie:

1. Widzew i
2. Rezerwy Widzewa

I ch*j w dupe galeriankom! :evil:
neck

Post autor: neck »

"
ŁKS Baca (gość)
2009-12-30 11:58

Słuchaj no ...ziomekGRK ..... Oby przytulił .... Jedyna firma w okolicy co ma kasę i prowadzi inwestycje. Cacek pewnie pluje sobie w brodę, ze wpakował się w Widzew wobec takiej propozycji miasta ... No bo może by on jeszcze dał radę to wszystko poukładać. Ale nie sadzę aby w obecnej sytuacji wszedł inwestor jakikolwiek do gry bez jasności czystej i klarownej sytuacj finansowej w ŁKS-ie. Mam nadzieję, że Gałazka doprowadzi do tego.
"
Takie wypowiedzi powodują u mnie wybuchy śmiechu, nawet w pracy nie mogę się powstrzymać :D :D :D
wschodnia
Klub 1910

Radny Witold Skrzydlewski miał zapewne na myśli swój nowy elektorat...
nitro

Post autor: nitro »

Elektorat Wicia jest od dzisiaj raczej w pozycji horyzontalnej.
wschodnia
Klub 1910

"Przeciez taka sama pomoc otrzymał Widzew w 2004 roku"...tylko czekam na taki artyjul w ktorejs z gazet odnosnie splacania dlugow prywatnych nieudacznikow 8-) Czego sie nie robi dla stołkow jeszcze za nie swoje pieniadze.
max

Post autor: max »

z forum garbatych nosów
Hehehe...i gdzie są teraz Ci, którzy tak chwalili, a wręcz wielbili Klejmana? Wielki mi k*** zbawca
no i ch*j ,"pana" już nie będzie :mrgreen:
Zablokowany