chodziło mi o to że kluby jednego miasta nie traktuje się jednakowoKonar pisze:Ale z czym ma reagować bo nie rozumiem ?? Przecież to nie jest jego biznes na co RM wydaje pieniądze, ani nie ma na to żadnego wpływumax pisze:póki ludzie na Piotrkowskiej sie nie zmienią trup będzie krzyczał DAJ DAJ.........i dostanie
ciekawe dlaczego cacek nie reaguje
Decyzja Rady Miasta
-
Re: Decyzja Rady Miasta
-
- Klub 1910
Katowiccy działacze muszą liczyć na przychylność tureckiego biznesmena. Inaczej klub może wpaść w poważne tarapaty.
Jak dowiedziała się "Gazeta" Sabri Bekdas, niegdyś właściciel Pogoni Szczecin, pojawił się wczoraj popołudniu na stadionie przy ul. Bukowej. Treść jego rozmów z działaczami GKS-u owiana jest tajemnicą. - Żadnych komentarzy w tej sprawie - ucina Piotr Hyla, rzecznik klubu. Wiadomo, że władze GKS-u namawiają Turka do zainwestowania w klub poprzez objęcie akcji powołanej niedawno przez nich spółki akcynej. Z naszych informacji wynika, że Bekdas może w najbliższym czasie wspomóc GKS, ale o większej inwestycji będzie mowa tylko wtedy, jeśli turecki biznesmen otrzyma od władz Katowic atrakcyjną propozycję współpracy. Bekdasowi chodzi o działki, na których mógłby postawić centrum usługowe zarabiające w przyszłości m.in. na klub.
całość na stronie gw
no to chyba o jednego "potencjalnego" inwestora mniej dla Łks.
Jak dowiedziała się "Gazeta" Sabri Bekdas, niegdyś właściciel Pogoni Szczecin, pojawił się wczoraj popołudniu na stadionie przy ul. Bukowej. Treść jego rozmów z działaczami GKS-u owiana jest tajemnicą. - Żadnych komentarzy w tej sprawie - ucina Piotr Hyla, rzecznik klubu. Wiadomo, że władze GKS-u namawiają Turka do zainwestowania w klub poprzez objęcie akcji powołanej niedawno przez nich spółki akcynej. Z naszych informacji wynika, że Bekdas może w najbliższym czasie wspomóc GKS, ale o większej inwestycji będzie mowa tylko wtedy, jeśli turecki biznesmen otrzyma od władz Katowic atrakcyjną propozycję współpracy. Bekdasowi chodzi o działki, na których mógłby postawić centrum usługowe zarabiające w przyszłości m.in. na klub.
całość na stronie gw
no to chyba o jednego "potencjalnego" inwestora mniej dla Łks.
-
hehe,parchy u ktorych panuje smród ,głod i ubóstwo robia ciekawe transfery...
Gdybym byl mieszkancem Lodzi taka sytuacja by mnie maksymalnie wkurwila...a teraz wkurwia mnie fakt,ze podobne pieniadze nie ida na Widzew.
NIestety,niektorzy zbyt szybko pochowali dajdajów,oni jak cyganski bekart,z głodu nie zdechną niestety ,a zebranie jak widac dobrze im wychodzi.
Gdybym byl mieszkancem Lodzi taka sytuacja by mnie maksymalnie wkurwila...a teraz wkurwia mnie fakt,ze podobne pieniadze nie ida na Widzew.
NIestety,niektorzy zbyt szybko pochowali dajdajów,oni jak cyganski bekart,z głodu nie zdechną niestety ,a zebranie jak widac dobrze im wychodzi.
-
Nie tylko nie wyjaśnia na forum ale i nie raczy odpowiedzieć na zapytanie na priv.koral1910 pisze:właśnie to samo pomyslałem:. Czemu pan Domaszewski nam tego już nie wyjaśnia?
Piszę w pełni świadomie - tenże człowiek najzwyczajniej oszukał kibiców Widzewa.
DOMASZEWICZ - tak brzmi Jego nazwisko. Warto zapamiętać.
-
Może po prostu nie ma na razie czasu, możliwości itp. aby odpowiedzieć ???
Nie usprawiedliwiam go, ale nie wieszajcie od razu na nim psów. Jak nigdy więcej się nie odezwie, to wtedy można będzie dopiero powiedzieć że to była wyborcza gra pod publiczkę.
Nie usprawiedliwiam go, ale nie wieszajcie od razu na nim psów. Jak nigdy więcej się nie odezwie, to wtedy można będzie dopiero powiedzieć że to była wyborcza gra pod publiczkę.
-
- Klub 1910
tom,tomwidzew pisze:koral1910 pisze:właśnie to samo pomyslałem:
Nie tylko nie wyjaśnia na forum ale i nie raczy odpowiedzieć na zapytanie na priv.
Piszę w pełni świadomie - tenże człowiek najzwyczajniej oszukał kibiców Widzewa.
DOMASZEWICZ - tak brzmi Jego nazwisko. Warto zapamiętać.
daj mi adres Domaszewicza.
Pozdrawiam
-
[/quote]
tom,
Pozdrawiam[/quote]
Można poprzez priv tu na stronce lub na ten adres: [email protected]
tom,
Pozdrawiam[/quote]
Można poprzez priv tu na stronce lub na ten adres: [email protected]
-
a może dał sobie spokój bo od razu część zaczęła na niego najeżdżać zamiast zadawać pytania? a potem narzekanie że sie dowiedzieć niczego nie można. Ch.. z tym ze polityk, najbardziej wiarygodne źródło informacji na forum to było tylko niektórzy nie potrafili tego zrozumieć
-
mimo to od niego dowiedzieliśmy sie paru rzeczy których nikt z nas by tutaj nie napisał. Wiadomo, że trzeba brać poprawkę na to co mówią, ale jeżeli chcemy prowadzić z nimi dyskusje to się szanujmy. Ja się nie dziwie że już sie tu nie wpisuje.
- SamWieszKto
- Sponsor
- Kontakt:
Pozwolę sobie przypomnieć słowa p.Domaszewicza
Zobaczymy czy pan radny jest słowny czy tez bezRadnyBartekDomaszewicz pisze:W tej sprawie zagłosuje na nie. I sądzę, że zrobi tak większość Rady Miejskiej.juchwa pisze:Do Bartek Domaszewicz.
Chcialbym uslyszec jak planujesz zaglosowac gdy glosowane bedzie wydanie 4-8 milionow na przejete dlugi nowej spolki? Prosze o jasna deklaracje, najlepiej zawarta w zwrocie "na tak", "na nie", "wstrzymam sie" bez uzasadniania dlaczego tak a nie inaczej. Z miejsca zaznaczam, ze rozumiem kazde mozliwe glosowanie i nie jest to wymuszenie bys napisal, ze zaglosujesz przeciw.
My to powiedzieliśmy jako klub już w poniedziałek.
Pozdr
-
http://www.infoveriti.pl/szukaj-firma-b ... s=&=Szukaj
tutaj nie ma nowej spółki, ale nie wiadomo też czy serwis jest aktualizowany
tutaj nie ma nowej spółki, ale nie wiadomo też czy serwis jest aktualizowany
-
- Klub 1910
Sytuacja w ŁKSie Łódź zmienia się jak w kalejdoskopie. Zawodnicy kilka dni temu z powodu zaległości finansowych opuścili zgrupowanie. Teraz wznawiają treningi, a władze klubu zapowiadają wzmocnienia.
Po strajku piłkarzy z powodu zaległości finansowych i opuszczeniu przez nich zgrupowania, z łódzkiego klubu nadeszły lepsze wiadomości. Od kilku dni z ŁKSem trenują Piotr Świerczewski, Wahan Geworgian i Piotr Madejski. Wszyscy dysponują swoimi kartami więc ŁKS nie będzie musiał za nich zapłacić złotówki. Trzeba będzie jednak znaleźć pieniądze
na ich kontrakty. Skąd ŁKS zamierza wziąć pieniądze?
Prezes Dariusz Gałązka twierdzi, że miasto dofinansuje spółkę, a potrzeba jeszcze około 3,5 miliona złotych. Z kolei wypowiedzią Gałązki zaskoczeni są łódzcy radni, którzy twierdzą, że nie miasto, tylko prywatny inwestor miało finansować spółkę. Tymczasem inwestora nie widać. Gałązka ma nadzieję, że po awansie ŁKSu do Ekstraklasy chętnych do przejęcie klubu będzie kilka podmiotów.
Okazuje się zatem, że jeżeli miasto nie wspomoże spółki, to ŁKS może być ponownie w tarapatach. Termin spłaty zadłużenia względem PZPN mija już 15 lutego. O przyszłość klubu spokojny jest Świerczewski, który uważa, że władze miasta nie pozwolą na upadek klubu.
Więcej w Przeglądzie Sportowym.
Po strajku piłkarzy z powodu zaległości finansowych i opuszczeniu przez nich zgrupowania, z łódzkiego klubu nadeszły lepsze wiadomości. Od kilku dni z ŁKSem trenują Piotr Świerczewski, Wahan Geworgian i Piotr Madejski. Wszyscy dysponują swoimi kartami więc ŁKS nie będzie musiał za nich zapłacić złotówki. Trzeba będzie jednak znaleźć pieniądze
na ich kontrakty. Skąd ŁKS zamierza wziąć pieniądze?
Prezes Dariusz Gałązka twierdzi, że miasto dofinansuje spółkę, a potrzeba jeszcze około 3,5 miliona złotych. Z kolei wypowiedzią Gałązki zaskoczeni są łódzcy radni, którzy twierdzą, że nie miasto, tylko prywatny inwestor miało finansować spółkę. Tymczasem inwestora nie widać. Gałązka ma nadzieję, że po awansie ŁKSu do Ekstraklasy chętnych do przejęcie klubu będzie kilka podmiotów.
Okazuje się zatem, że jeżeli miasto nie wspomoże spółki, to ŁKS może być ponownie w tarapatach. Termin spłaty zadłużenia względem PZPN mija już 15 lutego. O przyszłość klubu spokojny jest Świerczewski, który uważa, że władze miasta nie pozwolą na upadek klubu.
Więcej w Przeglądzie Sportowym.
Tak samo jak do przewidzenia było, że chluba tego miasta będzie wołac daj daj daj, tak i to, że miasto w końcu włoży w to gówno trochę milionówRTS_west pisze:Prezes Dariusz Gałązka twierdzi, że miasto dofinansuje spółkę, a potrzeba jeszcze około 3,5 miliona złotych.![]()
![]()
chyba ich pogrzało ... no k***a!

-
Teraz Radni sa zdziweni ze miasto ma finansowac parchow,ale znajac te sprzedajne k***y jak dojdzie do kolejnego glosowania w obecnosci grupki kindziorow na sali obrad odnosnie kasy miejskiej dla parchow ,kazdy zaglosuje za daniem kolejnych kilku baaaniek na LKS.k***a gdzie jest prokurator zeby rozgonic ta cala bande chuja ze zdanowska i jonskim na czele ?
po przeczytaniu tego artykułu jz wiem, daczego mam go w poważaniu. Jest tam ta sama śpiewka, dlaczego my nie wolamy miliona od miasta, a tylko chcemy zabrac go elkaesowi. Zeby mu ch*j przymarzł do chodnika. Gówno wie, a się najwięcej mądrzy. Niech cofnie się kilka lat wstecz i wtedy się dowie dlaczego tak, a nie inaczej.Papierek pisze:http://www.weszlo.com/news/4397