Decyzja Rady Miasta

Zablokowany
Lensky

Re: Decyzja Rady Miasta

Post autor: Lensky »

neck pisze:Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Gałązka w środę ma złożyć rezygnację z funkcji prezesa ŁKS-u PSS-u.

Źródło: Gazeta Wyborcza Łódź
Wszystko wskazuje na to, że to ostatnie godziny PSS-u

To może jak ich Łódzki związek piłki nożnej nie chce to niech gdzie indziej próbują :D

Niech próbują w Izraelu :lol:
fiacik

Post autor: fiacik »

kukulsky pisze:Aktualizacja na Wybiórczej:

Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Gałązka w środę ma złożyć rezygnację z funkcji prezesa ŁKS-u PSS-u.
przeczytaj post wcześniej...

Eh, chciałbym wierzyć, że to koniec sponsorowania PKSu przez miasto, ale coś mi nie daje spokoju, nie pozwala w to uwierzyć :roll:
Awatar użytkownika
SamWieszKto
Sponsor
Kontakt:

Post autor: SamWieszKto »

fiacik pisze:
Eh, chciałbym wierzyć, że to koniec sponsorowania PKSu przez miasto, ale coś mi nie daje spokoju, nie pozwala w to uwierzyć :roll:
Co nie zmienia faktu że kurewsko poprawia humor :)
fiacik

Post autor: fiacik »

Rzaba pisze:
fiacik pisze:
Co nie zmienia faktu że kurewsko poprawia humor :)
poprawia poprawia, ale ja to chciałbym aby ten humor poprawił się na dłużej, aby poprawa humory była długofalowa, wtórując za jednym z ulubionych określeń naszych działaczy :D Podobno na TV Toya lecą spoty reklamowe naszych karnetów - alez musi gula skakać PKSom :D Ogólnie dzień pod względem humoru bardzo udany, pierw klęska w ŁZPN a teraz Gałązka i wypowiedź Jońskiego ;)
Torrent85

Post autor: Torrent85 »

Joński powiedzial ze RIO chce zaskarzyc, a nie ze zaskarzyla, bo wedluch nich jest to niezgodne z prawem. I dlatego maja sie jutro zastanawiac, co zrobic zeby dalej nie brnac w to, tylko zorientowac sie co jest niezgodnego z prawem, czyli ogolnie rzecz biorac, jak znajda wyjscie z sytuacji, to przyklepia sprawe dalej.
Lopinski, Skrzydlewski, Galazka, Tomaszewski powiedza ze inwestor jest i Sadzynski klepnie sprawe dalej, bo zapewne wyjscie z sytuacji jakies znajda.
Potrzeba na tym spotkaniu jakiegos Widzewiaka! Co by trzezwe spojrzenie wnosil do sprawy. 8-)
Lensky

Post autor: Lensky »

Skrzydlewski.. poprowadzi pochód...
HCOOH

Post autor: HCOOH »

Na oficjalnej stronie fanów macy ukazał się artykuł z głównym rabinem bodziem Ch. poniżej kilka ciekawych cytatów:

O Widzewie jak to jest wszystkiemu winny
Mówię to - co myślę. Jest taki klub, który teoretycznie nie interesuje się ŁKS, a teraz, gdy miasto nam pomaga, to próbuje, to torpedować. Zapominają, kto im te działki na 29 lat dał za złotówkę pod budowę stadionu. Mowa o Widzewie. Czemu zatem tego obiektu nie budują, tylko interesują się nami? Widzew chce zniszczyć ŁKS, po to, aby zagarnąć 100% miejskiej kasy i wybudować stadion?
Mnie interesuje przede wszystkim awans, najważniejsze w tym tygodniu, aby radni dokapitalizowali spółkę przez siebie założoną. Chodzą słuchy, że nie chcą tego zrobić. Przeciwnicy z Widzewa nie śpią, chcą zostać na tym "rynku" - jako jedyni. Naciskają i tworzą różne pisma do różnych instytucji. Mam nadzieję, że radni zagłosują ze swoim sumieniem. Ten klub warto ratować. My, jako piłkarze będziemy walczyć, o powrót do ekstraklasy, z której zostaliśmy niesłusznie wyrzuceni.
Jak to naszczęście do nas nie przyjdzie
Pierwsze słyszę, mogę zapewnić, że nigdy do Widzewa bym nie odszedł i nie odejdę.
Później były występy w Legii, Ceramice, Radomsku, Pogoni… Rozmieniłeś swoje nazwisko na drobne.
Można to tak nazwać, ale z drugiej strony. Wyparło był zawodnikiem Ptaka. Byłem niewolnikiem. Gdybym miał swoją kartę, być może zostałbym parę lat w Legii. Na swoje szczęście po awansie Pogoni Szczecin do ekstraklasy, dostałem kartę i zgłosiłem się do drugoligowego - wówczas ŁKS.

O widzewskiej wyborczej
Bardzo bym chciał ale…
ŁKS jest atakowany ze wszystkich stron, prym wiedzie Gazeta Wyborcza….
Tak, jak w grudniu pan Skrzydlewski wraz z prezydentem Tomaszewskim utwierdzili mnie w przekonaniu, że Gazeta Wyborcza jest redagowana na stadionie Widzewa. Wszystko, co jest tam napisane, najpierw przechodzi przez widzewską administrację. Jeśli pracujesz w gazecie powinieneś być obiektywny i schować stronniczość. Tego w łódzkiej GW nie ma, ale to jest ich sprawa, ja się tym nie przejmuję. My chcemy tylko grać w piłkę i wrócić do ekstraklasy.
O tym jak uczciwie zdobyli mistrza
Pamiętam, że ówczesny trener kadry - Janusz Wójcik, w przerwie zimowej stwierdził, że mistrzem będzie ŁKS, a przypominam, że byliśmy na trzecim miejscu. Mieliśmy wówczas najlepszy zespół w tamtym czasie.
Jacy to oni są mocni
Po pierwsze, jeśli zagramy w tych rozgrywkach, to my skończymy ligę na pierwszym miejscu. Boi się nas kilka drużyn. Jeśli radni nie stchórzą i doprowadzą sprawę ŁKS "po męsku" do końca, to trzeba być optymistą. Jeśli boją się czegoś albo nie chcą tego robić, to niech oddadzą to inwestorowi, który chce to przejąć. Trzeba "tylko" z nim porozmawiać.
W pierwszej chwil po przeczytaniu tego wywiadu ogarną mnie pusty śmiech później uświadomiłem sobie że nasz zarząd powinien ustosunkować się do tego i zażądać przeprosin od tego buraka, który jawnie szkaluje nasz klub. Zarząd do dzieła niech płaci za swoje słowa.
House

Post autor: House »

HCOOH pisze:
Bardzo bym chciał ale…
ŁKS jest atakowany ze wszystkich stron, prym wiedzie Gazeta Wyborcza….
Tak, jak w grudniu pan Skrzydlewski wraz z prezydentem Tomaszewskim utwierdzili mnie w przekonaniu, że Gazeta Wyborcza jest redagowana na stadionie Widzewa. Wszystko, co jest tam napisane, najpierw przechodzi przez widzewską administrację. Jeśli pracujesz w gazecie powinieneś być obiektywny i schować stronniczość. Tego w łódzkiej GW nie ma, ale to jest ich sprawa, ja się tym nie przejmuję. My chcemy tylko grać w piłkę i wrócić do ekstraklasy.
to jest najlepsza rzecz jaką ostatnio czytałem :lol:
tym większe słowa uznania dla Derdzika, że udaje mu się to robić nie wchodząc na stadion :lol:
Awatar użytkownika
przem-1977
Sponsor

Post autor: przem-1977 »

ciekawe ile jemu stara spolka jest winna kasy? skoro adamskiemu 230 tysi, to bramkarzowi ze stowke pewnie, wiec pierdoli kocoboly
imagine
Klub 1910

Post autor: imagine »

_RED_ pisze:Bez kitu jak długo żyje tak nie widziałem większych bzdur. żydzi spuszczają się pewnie w majty po tym wywiadzie i są gotowi wytarmosić freda bodziowi za ten słowa Trzeba być nieźle zjebanym by takie coś mówić... :roll:
mam nadzieję że ten wywiad nigdzie się nie ukaże w prasie ;)
Nasi dwaj "ulubieni" "dziennikarze" to puszczą. :lol:
Awatar użytkownika
przem-1977
Sponsor

Post autor: przem-1977 »

nie puszcza nigdzie bo:
Tomasz Cebula opowiadał w Fakcie, że ten czempionat był zdobyty nieuczciwie...

Pamiętam, że ówczesny trener kadry - Janusz Wójcik, w przerwie zimowej stwierdził, że mistrzem bedzie ŁKS, a przypominam, że byliśmy na trzecim miejscu. Mieliśmy wówczas najlepszy zespół w tamtym czasie.
Żeby nie było za słodko, to dorzucę trochę dziegciu. Co się stało 29 maja 1999 roku?

A co to za data?

5:0 na Widzewie...

Nie jest tajemnicą, że w przerwie zmienił mnie pan Ptak, choć trenerem był Ryszard Polak. My już mieliśmy utrzymanie zapewnione, skład był taki, aby wypromować obcokrajowców. Zagraliśmy na luzie i tak się to skończyło.
a po chwili:
Mówi się coraz głośniej o przyjściu do ŁKS Antoniego Ptaka, jak wspominasz tego pana?

Bardzo dobrze wspominam, bo relacje z nim miałem zawsze dobre. Gdyby dziesięć lat temu nie odtrąciło się jego ręki, to pewnie byśmy mieli ŁKS w ekstraklasie przez cały ten czas.
a ktorzy kibice palili kukle tego "dobrodzieja" na trybunach?

a na koniec przypomne, ze my zremisowalismy i to 2:2 z Borussia i ona tez wygrala LM
Przypomnę, że jako jedyni zremisowaliśmy 0-0 z Manchesterem u siebie, a potem oni zdobyli puchar.
bajkopisarstwo i dorabianie ideologi jest u nich chyba w genach

jak znam zycie, to wywiad byl obszerniejszy, a dla wiekszej przedderbowej podniety powycinali kilka zdan, bo wypowiedzi i pytania sa ni w pizde ni oko
geralt

Post autor: geralt »

Słowa tej k***y są tak niedorzeczne i bełkotliwe, że nawet nie chcę się tego komentować. Są jakieś granice bełkotu w jednej wypowiedzi, a tu zostały wyraźnie przekroczone. Dupa mu się pali, bo jak ten kurewski klub upadnie to Bodzio zostanie bezrobotny i pewnie nie odzyska swoich długów.
MaroS
Klub 1910

Post autor: MaroS »

Szkoda, że jeszcze ten śmieszny człowieczek zapomniał dodać, to że Światek chce spieprzać od nich to tez wina Widzewa, a i Gikiewicz chce zarabiać, a jego menago to Citko to też wina Widzewa. Niech on się pierd*lnie w pusty łeb, bo sie poprostu takimi wypowiedziami kompromituje.
Kiju

Post autor: Kiju »

mnie smieszy fakt,ze po takich derbach,ten pajac jest dla nich idolem :)

a co do tematu,djadjaowe scierwo znowu zacznie skowyczes i kasa sie znajdzie,niestety.Te gnidy z wiecznie wystawiana łapą dziadowania nauczylu sie dobrzez przez te sto lat,to taka ich tradycja.
cloudyush
Klub 1910

Post autor: cloudyush »

HCOOH pisze:Na oficjalnej stronie fanów macy ukazał się artykuł z głównym rabinem bodziem Ch. [...]
myślałem, że mnie nic z tamtej strony już nie zaskoczy :o ciekawe czy to wywiad 'autoryzowany' bo aż nie chce się wierzyć że można mieć tak wypraną głowę i oficjalnie gadać takie głupoty.
koral1910 pisze:dobrz rozumiem, Tomaszewski i Skrzydlewski mu mowili że Wyborcza jest redagowana na Widzewie?
może Janek Tomaszewski? :lol: po prostu nie do wiary :lol:
Zablokowany