Pomyslowy Dobromir pisze: ↑śr lis 12, 2025 3:04 pm
Była to ostatnia edycja Akcji Znicz pod moim przewodnictwem. W kolejnych latach zajmie się tym Fundacja Widzewa, a więc sprawa trafi w dobre ręce, bo dyrektorem fundacji jest przecież Krzysiek, który przez lata aktywnie mi we wszystkim pomagał i bez niego wiele rzeczy by się nie udało. Wszelkie materiały, pozostałe znicze i wkłady trafią niebawem właśnie do Fundacji.
Od tej pory będę się skupiał już tylko na prowadzeniu Mapy Pamięci.
Dziękuję Wam wszystkim za te wszystkie lata i za ogrom dobrych słów i pomocy jakie od Was przez ten czas otrzymałem.
Dbajmy o tych, dzięki którym tu jesteśmy!
Wielkie dzięki Panie Marcin. Szkoda, ale ile można
Rozwinąłeś tę akcję na taki poziom, że nic tylko go utrzymać.
A może kolejnym dobrym pomysłem byłoby utworzenie mapki pamięci z naszymi Śp. Kibicami? Sam miałem problem trafić pierwszy raz do kolegi którego w tym roku pochowaliśmy.
pejok pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:46 pm
A może kolejnym dobrym pomysłem byłoby utworzenie mapki pamięci z naszymi Śp. Kibicami? Sam miałem problem trafić pierwszy raz do kolegi którego w tym roku pochowaliśmy.
Już dawno o tym tutaj rozmawialiśmy (strona 9 wątku) i powstał nawet "prototyp" - http://bit.ly/sektorniebo. Jeśli dostałbym dokładne namiary na kolejne groby, to tak jak pisałem wtedy, mogę je na mapę Google dodawać.
I dziękuję za dobre słowa, jakich mi tu nie żałujecie - dzięki!
Mówią, że nie ma ludzi niezastąpionych ,ale w Twoim wypadku następcy nie będzie łatwo. Szkoda bo zawsze byłeś pomocny gdy na początku motałem się z aplikacja ,gdy nie ogarniałem to Ty spokojnie mi wszystko tłumaczyłeś. Ogarniałeś to wszystko bez zbędnego szumu i rozgłosu. Tak sobie myślę że przecież Cię nie znam bo mieliśmy kontakt prawie tylko podczas tej akcji a jednak Cię bardzo lubię. Marcin ,dziękuję.
Kaczor71 pisze: ↑śr lis 12, 2025 9:17 pm
Mówią, że nie ma ludzi niezastąpionych ,ale w Twoim wypadku następcy nie będzie łatwo. Szkoda bo zawsze byłeś pomocny gdy na początku motałem się z aplikacja ,gdy nie ogarniałem to Ty spokojnie mi wszystko tłumaczyłeś. Ogarniałeś to wszystko bez zbędnego szumu i rozgłosu. Tak sobie myślę że przecież Cię nie znam bo mieliśmy kontakt prawie tylko podczas tej akcji a jednak Cię bardzo lubię. Marcin ,dziękuję.
To ja dziękuję Tomek, nie tylko za znicze, ale też za pamiętną akcję u Klepczyńskiego. Bez Waszego zapału (i sprzętu! ) ja bym jeszcze te chwasty wycinał swoim szpadelkiem. Szkoda że jednego ubyło z ekipy Ale jak będzie coś podobnego do zrobienia, to zwołam tych co wtedy i dla pamięci Leszka jeszcze coś fajnego zrobimy.
Tak jak poprzednicy napisali - szkoda, ale pełne zrozumienie.
Szkoda podwójna, bo już się człowiek do "swoich" miejsc przyzwyczaił i trasa "widzewska" stała się świątecznie niemal równoważna z własną, rodzinną. No ale może uda się je przejąć jednen do jednego przy nowym szefostwie.
Dziękuję Marcin za zaangażowanie i czas,który poświęciłeś na tę akcję.
Następców mamy godnych,bo Krzysiek to też chłopak,który jak się za coś weźmie to nie odpuści,więc o przyszłość tej inicjatywy jestem spokojny.
Dzięki chlopaku
Kaczor71 pisze: ↑śr lis 12, 2025 9:17 pm
To ja dziękuję Tomek, nie tylko za znicze, ale też za pamiętną akcję u Klepczyńskiego. Bez Waszego zapału (i sprzętu! ) ja bym jeszcze te chwasty wycinał swoim szpadelkiem. Szkoda że jednego ubyło z ekipy Ale jak będzie coś podobnego do zrobienia, to zwołam tych co wtedy i dla pamięci Leszka jeszcze coś fajnego zrobimy.
Rozumiem, że przekazałeś bazę danych wolontariuszy Jeśli będzie potrzeba, zawsze chętnie pomogę. I oczywiście dzięki za te akcję . Dodam w pełni perfekcyjną
Tomek, czy to jest oficjalna zgoda na przetwarzanie danych osobowych?
Spokojnie, jak będziemy już wiedzieć jaki Fundacja WIdzewa ma pomysł na akcję, to dam im znać na temat uczestników z lat poprzednich. I dzięki za chęci